Wereldwijd On Demand Vertaal Diensten

Stepes (uitgesproken als /steps/) helpt bedrijven wereldwijd nummer 1 te worden

travel-iphone-paris

Stepes Lanceert MTPE 2.0 Service

Terwijl geautomatiseerde vertaling algoritmes steeds wijder geaccepteerd worden voor zakelijke vertalingen, zal Stepes met de snelle en schaalbare MTPE oplossingen enorm in trek komen.

icon-quote

“Iedereen is zo tevreden met hoe Stepes het mogelijk heeft gemaakt voor ons om de kosten te verlagen voor kleine vertaal opdrachten. Het werkt fantastisch, en het support team is enorm behulpzaam geweest bij obstakels. Ik ben erg blij met jullie service!”

PI_LinearLogo-gray

Deborah Stephens

Web Content Manager

speed-translation-gray

‘s Werelds invloedrijkste bedrijven vertrouwen op Stepes voor on demand vertalingen in meer dan 100 talen. Stepes levert kwalitatieve menselijke vertalingen binnen minuten!

In het digitale tijdperk van vandaag moeten bedrijven snel reageren op de internationale markt. De vertaal industrie is geen uitzondering, digitale content wordt continu gecreëerd. De mogelijkheid om informatie snel (in minuten tegenover dagen) te vertalen stelt bedrijven in de mogelijkheid om de concurrentie te verslaan en mee te doen op de globale markt.

Mobiele vertaling is de oplossing die de industrie nodig heeft. Mobiele vertaling laat vertalers acuut nieuwe opdrachten ontvangen, en geeft ook de mogelijkheid om altijd en overal te werken, allemaal via een smartphone, zodat just-in-time oplossingen on demand worden geleverd.

Wat onderscheidt ons?

Snelle en nauwkeurige menselijke vertalingen in meer dan 100 talen.

Record Tijd

Laat je website vertalen in record tijd door ons geautomatiseerde vertalingssysteem.

Foutloos

Gegarandeerd nauwkeurig door het gebruik van gekwalificeerde vertalers met specifieke expertises.

Kwaliteit en Prijs

Geniet van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs.

‘s Werelds eerste mobiele, menselijke vertaal platform

Stepes’ nieuwe technologie maakt het mogelijk voor vertalers om vanaf hun mobiele apparaten hun werk te doen.

Leer Meer

Duizenden goedgekeurde vertalers, allemaal aan het werk voor u

Stepes werkt samen met TermWiki om kwaliteit vertalers toe te voegen aan onze continu groeiende gemeenschap. Om deze kwaliteit te garanderen, worden de vertalers grondig getoetst voordat ze zich een Stepes vertaler mogen noemen.

De Geboorteplaats van de Taal

De Steppe is de geboorteplaats van vele talen. Nu voorziet Stepes.com u met menselijke vertalingen van over de hele wereld.

Vragen?

Bespreek het met ons support team.